O nama

Igor Pavlovic Ketering BeogradChily Wau Ketering tim kreira ukusnu i svežu hranu. Namirnice (po potrebi i organskog porekla) nabavljamo u široj gradskoj okolini, a kombinacijom sa svetski poznatim kulinarskim brendovima, stvaramo jedinstven i prepoznatljiv CWK ukus, spremni da ga dodatno uskladimo sa željama i zahtevima klijenata.

Kao porodična firma nastala 1990. godine, izuzetno smo svesni važnosti svakog slobodnog trenutka provedenog sa porodicom, prijateljima i dragim ljudima. Umesto da razmišljate o svežini i kvalitetu namirnica, ukusu, optimalnoj temperaturi spremanja i posluživanja hrane, kalorijama, vizuelnoj primamljivosti, dostavi i aranžiranju- uštedite vreme!

Naša kulinarska filozofija nastala na osnovu višegodišnjeg iskustva i odlične saradnje sa klijentima je spoj tradicionalnog i modernog, praćenje trendova kroz očuvanje autentičnog stila.

Naš moto je lagano, ukusno, kreativno, na vreme!

Svakodnevno pravimo lunch box ponudu za kancelarijski brunch, ponosimo se maštovitom pripremom za dečija slavlja, kućne proslave, zabave, romantične i poslovne sastanke, dodatno ulepšavamo obeležavanje vaših važnih datuma.

Tim kulinarskih profesionalaca izlazi u susret vašim idejama, željama, pa i prohtevima. Radujemo se izazovu, savetima i sugestijama.

Poklonite nam poverenje, za uzvrat vam poklanjamo dodatno slobodno vreme, gratis otklanjamo sve brige i nedoumice oko keteringa!

Call Now
Directions