Ketering

Ketering (catering – cater = usluživati) je dostava hrane na udaljenom mestu. Najčešće se dostava hrane traži za svadbu, za doček gostiju u stanu, za benkete, proslave u firmama godišnjice, rođendane, krštenja i druge svečane prilike.

ketering-sto

Ketering je jedna vrsta mobilog ugostiteljstva. Prilika za ketering je određeni događaj, svečanost na kome je primereno da se gosti malo posluže, zameze i popiju nešto.

Takođe česta primena ketering  je na koncertima ili sportskim utakmicama, prilikom svečanog otvaranja izložbe ili objekta dok je u posednje vreme sve popularija dostava hrane na radno mesto pa su zaposleni u prilici da svakog dana imaju kvalitetan kuvani ili na neki drugi način pripremljen obrok.

dostava hrane BeogradServis keterniga ima specijalne posude za transport hrane a porudžbine se dostavljaju specijalnim vozilom koje ispunjava sve standarde i propise o dostavi hrane.

Često se hrana servira tako da se može uzeti u malom komadu i direktno konzumirati. Jelo je tako diskretno, čime događaj više ima akcenat na okupljanju i druženju, razgovoru. Chily Wau ketering Beograd posebnu pažnju posvećuje serviranju hrane. Spoj atraktivnog izgleda i savršenog ukusa pripremljene hrane je ono što Chily Wau ketering pruža svojim klijentima .

U redovnoj ponudi keteringa Chily Wau Beograd nalazi se vegeterijanski meni, posni meni…

Call Now
Directions